Açık Masa -İvedi Forum- 3. Bölüm- Oğuz Karayemiş (oturum+forum ilk bölüm)





https://spotifyanchor-web.app.link/e/tUE6apDuMHb

HuginveMunin'de 25 Mart Cumartesi günü;

Açık Masa Forum III: Sanatta Otonomi * Konuşmacı: Oğuz Karayemiş

* Açık Ayna oturum-forum formatını ilk defa deneyimlediğimiz forum olmuştur. Bu sebeple, Açık Ayna oturum-forum serisinde 3. ve 5. sıra arasında yerini alır.

Hakkında: İvedi Forum, Abbasağa Parkı ardından Açık Masa; Deniz M. Örnek ve Rafet Arslan ve Mürüvvet Türkyılmaz çağrısıyla Sanatta Otonomi başlıklı bir Forum öneriyor. Bu programda, felsefeci Oğuz Karayemiş’in sunumu ardından yatay bir forum düzeneğinde tartışmaya geçilecektir.

Açık Masa, 2000 yılından bu yana, belli aralıklarla, sanatçıların ve farklı disiplinlerden kişilerin farklı mekanlarda davet edildiği gezgin bir buluşma ve diyalog masasıdır. Ilk olarak, Apartman Projesi’nde, daha sonra Platform Garanti Güncel Sanat Merkezi ve Depo İstanbul’da ve yakın dönem İzmir’de, Darağaç Sanat Mekânı’nda sanatçılar ve farklı disiplinlerden katılımcılarla gerçekleştirdiği buluşmalarını son dönemde Açık Masa inisiyatif grubu olarak deneyimlemektedir.

Ayrıca, Mürüvvet Türkyılmaz tarafından hazırlanan ve sunulan Açık Masa-Misafir Sanatçı Programı başlığı ile önceki döneme benzer bir formatta sanatçıları ve sanat bileşenlerinden kişileri Açık Radyo’ya yakın dönemde misafir etmiştir.

Rafet Arslan, Mürüvvet Türkyılmaz, Deniz M. Örnek



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.